O NAMA.

Naša vizija je da postanemo jedan od regionalnih lidera u pružanju ovog vida zdravstvenih usluga stanovništvu naše i susjednih opština, razvijajući se u pravcu moderne zdravstvene ustanove koja će najbolje služiti interesu njenih pacijenata. Pacijent u fokusu našeg djelovanja će biti osnovni moto rada naših timova. Kontinuiranim profesionalnim usavršavanjem trudićemo se da našim pacijentima priuštimo najsavremenija medicinska dostignuća u svim segmentima našeg rada.
Nadamo se da ćemo maksimalnim zalaganjem ostvariti najbolju moguću saradnju s korisnicima naših usluga koja će biti na obostrano zadovoljstvo, te Vas ovim putem pozivamo da se lično uvjerite u kvalitet i profesionalnost našeg osoblja, kao i opreme s kojom radimo.

Osnovni medicinski tim naše Ustanove čine :
1. dr Saša Jovičić, specijalista pedijatrije i doktor porodične medicine
2. dr Sanja Stojković, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije
3. dr Lenka Zrilić Radišić, specijalista pedijatrije
4. Darija Rauš, diplomirani medicinar zdravstvene njege
5. Jovičić Anđela, medicinska sestra
6. Antonić Teodora, medicinska sestra
Specijalističke konsultacije iz drugih oblasti medicine će se obezbijediti preko najboljih ljekara specijalista iz Opšte bolnice Gradiška, kao i Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

Zašto „Hemera“?

Ime dolazi iz starogrčke mitologija gdje je Hemera jedno od božanstava, kći je Nikte (Noć) i Ereba (Tama). Vizuelno je u slikarstvu predstavljena kao lijepa boginja blaženog izraza lica i zaštitnik je svijetlog dana.
Shodno imenu, misija timova naše Ustanove biće da kroz najkvalitetnije rješavanje Vaših zdravstvenih problema učine svaki Vaš dan svijetlim i sretnim u najbitnijem segmentu života – zdravlju.

PAROLE :
(NOVO) IME ZDRAVLJA
NAŠE PREDNOSTI SU : KVALITET, DOSTUPNOST I ZAGARANTOVANA DISKRECIJA.

Neke važne informacije za osiguranike Fonda zdravstvenog osiguranja RS :
• U našoj Ustanovi će se od 01.01.2018.godine osiguranicima Fonda zdravstvenog osiguranja RS uz ovjerenu zdravstvenu knjižicu pružati sve usluge iz domena porodične medicine i pedijatrije.
• Registracija pacijenata u tim porodične medicine i pedijatrijski tim za 2018.godinu vršiće se u periodu od 01.10. – 31.12.2017.godine. Potrebno je da se osiguranici pravovremeno lično jave u našu Ustanovu kako bi popunili registracionu prijavu, gdje će im biti objašnjen dalji postupak oko završetka procesa registracije.
• Roditelji novorođene djece mogu izvršiti registraciju i dobiti zdravstvene usluge za djecu kod pedijatara naše Ustanove uz ovjerenu zdravstvenu knjižicu već od 01.10.2017.godine
• Osiguranici registrovani u našoj Ustanovi kroz tim porodične medicine i pedijatrije ostvaruju uz ovjerenu zdravstvenu knjižicu sva prava predviđena ugovorom sa Fondom zdravstvenog osiguranja RS
• Od 01.01.2018.godine uz INO bolesnički list pružamo kompletne zdravstvene usluge INO osiguranicima
• Raspolažemo najsavremijom opremom iz domena ultrazvučne i laboratorijske, kao i ostalih vidova dijagnostike ovog nivoa zdravstvene zaštite
• Radno vrijeme Ustanove je u periodu ponedjeljak – petak od 08.00 – 20.00 h, subotom od 08.00 – 17.00 h, dok će se nedjeljom i državnim praznicima raditi shodno potrebama pacijenata.
• POSEBNA POGODNOST :Kod nas možete obaviti kompletnu preoperativnu obradu-lab.nalaze, ekg, pregled hirurga i anesteziologa